Projekter

Loppemarked

Vejen Soroptimistklub afholder hvert år et stort loppemarked. Det betyder et godt økonomisk grundlag for de hjælpeprojekter, vi sætter i gang.

 

Modeshow

Det er hvert år et tilløbsstykke, når Vejen Soroptimistklub afholder deres årlige modeopvisning. Dette viser sig i det overskud, som modeshowet hvert år giver.

 

Julekurve

Hvert år afholder klubben et julearrangement, hvor overskuddet går til nogle dejlige julekurve - der laves i velvilligt samarbejde med Kvickly - til værdigt trængende, udpeget af socialforvaltningen i Vejen Kommune.

 

Øvrige

Vejen Soroptimistklub har også ydet kontant hjælp til Huset og til Natteravnene i Vejen, et SOS-barn og forskellige organisationer i Afrika. Vejen Soroptimistklub har også i flere år støttet Mælkebøtten i Grønland. Børne- og Ungehuset Mælkebøtten er et fristed for børn og unge i Nuuk. Hensigten er at forbedre vilkårene for omsorgssvigtede børn og unge for her igennem at forebygge yderligere omsorgssvigt. Udgifter til etablering og drift fortrinsvis bygger på økonomiske midler doneret af fonde, erhvervsvirksomheder, private bidragydere og borgere i Nuuk.